Mainintoja keväältä.

Posted: elokuu 14, 2012 in Elokuvat, Kuvataide, Musiikki, Teatteri
Avainsanat:, , , ,

Koska blogi on ollut vähän jäissä kiireiden yms takia, kokoan tähän kevään 2012 ajalta muutamia poimintoja, jotka olisivat ansainneet omankin postauksen.

 1. Pekka Niskasen elokuva Virtual War. Mielenkiintoinen dokumentti tsetseenien diasporasta ja virtuaalisen moskeijan rakentamisesta Second Lifeen.
 2. Kitkerät Neitsyet – orkesterin 15-vuotisjuhlakiertue. Kitkerät olivat kiertueella spektaakkelin voimin. Vahvistettu kokoonpano ja videoprojisoinnit! Isot plussat ”Hei Pojan” aikana heitetystä flirtistä!
 3. Dance of the Vampires – Seinäjoen Kaupunginteatteri. Teatterikauden spektaakkeli. Hurmetta ja seksiä. Valitettavasti näytännöt jäivät säälittävään vähään, vaikka kysyntää olisi ollut vielä toiseksikin vuodeksi. Harvoin Suomessa näkyy vastaavaa upeutta puvustuksen ja castin osalta. Myös suomennos oli karkkia korvalle.
 4. Nälkäpeli. Kohderyhmäänsä nähden yllättävän ahdistava ja poliittinen elokuva tosiTV-aikakaudesta.
 5. Emilie Autumn Nosturissa 7.4. Omalaatuisen artistin ja friikkiseurueen hieno teatteria, burleskia ja musiikkia yhdistelevä show, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.
 6. Roman Polanski: Garnage. Piristävän sofistikoitunut ja helvetin hauska pieni komedia keski-ikäisistä fiksuista ihmisistä.
 7. Helsingin Gay-teatteri: Torch Song Trilogy. Ihmisläheinen ja hauska komedia drag-kuningattaren arjesta.
 8. Poikani Kevin. Vaikuttava ja upea elokuva äidin ja pojan vaikeasta suhteesta ja tragedian vaikutuksesta ihmisen elämään.
 9. Murder of Crows Kiasmassa. Elokuvaa lähentelevä ääniteos, joka tuntui luissa ja ytimissä. Kuvaa ei ollut, mutta silti näit sen mielessäsi. Niin vahva ääniteoksen voima voi olla.
 10. Freedom Theatre: While Waiting. Palestiinalaispakolaisten versio Becketin klassikosta.
 11. Sankaritar. Laura Gustafssonin komedia Koko-teatterissa.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s